Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vegyi anyag felitató kígyó

Cikkszámok: SH-CS-8120, SH-CS-8300

A vegyi anyag felitató kígyó használata olyan raktárhelyiségek védelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. Használható az ipar különféle területein, vegyszer tartalmú folyadékok (savak, lúgok) kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. A polipropilén hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is.

Kép: Név: Cikkszám: Ajánlatot kérek rá a Kosárban
Vegyi anyag felitató kígyó - 1,2 m
SH-CS-8120
Vegyi anyag felitató kígyó - 3 m
SH-CS-8300

Leírás

Felhasználási területek

  • Kiömlött ipari kémiai anyagok (savak, lúgok) körülhatárolására
  • Raktárhelyiségek védelmére, hordók köré
  • Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
  • Vegyipari gépek, berendezések köré stb.

Részletek

A vegyi anyag felitató kígyó használata olyan raktár helyiségek védelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. Javasolt a termék vegyi anyag hordóborítóval együtt történő használata a szivárgás mennyiségének minimalizálása érdekében. A termék nem alkalmas kültéri használatra, mivel felszívja a vizet is.

A vegyi anyag felitató kígyó használható az ipar különféle területein, vegyszer tartalmú folyadékok kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. Mindenfajta géphez használható a havária-eredetű vagy folyamatos szivárgások lokalizálására, felitatására. Jellemzően hordók köré helyezve használatos, vagy pedig kémiai jellegű szivárgás lokalizálására ipari üzemekben, közúti baleseteknél. Nagyszerűen felszívja a fém-megmunkáláskor keletkező szennyezett folyadékokat, olajjal szennyezett vizet vagy nyomdákban a szivárgó vegyi anyagokat. Megrendelhető külön csomagolással, vagy nagy tételben.

A polipropilén hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok, mérgek felitatására is. Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat telítettségig magában tartja. Felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó!

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Vegyi anyag felitató kígyó
Cikkszám: SH-CS-1820 SH-CS-8300
Összetétel: Polipropilén Polipropilén
Súly / méret: 0.4 kg / darab, 8.25 kg / csomag, 120 cm x 8 cm Ø 1 kg / darab, 8.9 kg / csomag, 300 cm x 8 cm Ø
Abszorpciós kapacitás: min. 2.4 liter folyadék / darab min. 6 liter folyadék / darab
Kiszerelés: 20 db / doboz * 8 db / doboz **
* raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 190 cm, súly: 65 kg
** raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 190 cm, súly: 65 kg