Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tömítőgyurma

Cikkszámok: SH-4037X, SH-SPD1000

A tömítőgyurma alkalmas hordók, IBC tartályok, csővezetékek, folyadéktároló-, és szállítótartályok kilyukadásakor bekövetkező szivárgások, gyors, ideiglenes tömítésére. Az anyag ellenálló a vegyszerekkel, oldószerekkel, olajokkal szemben. Nem mérgező, nem gyúlékony.
Kép: Név: Cikkszám: Ajánlatot kérek rá a Kosárban
Tömítőgyurma - Nedves keverék
SH-4037X
Tömítőgyurma - Száraz granulátum
SH-SPD1000

Leírás

Felhasználási területek

  • Vegyipari cégek
  • Olajipari vállalatok
  • Üzemekben kárelhárítási eszközként
  • Kárelhárítási szervezetek felszereléseként

Részletek

A tömítőgyurma agyagásvány és nagy vízfelvevő-képességű polimer keveréke. Kémiailag semleges. Agresszív savakhoz nem alkalmazható. Kiszáradásig, 24-48 óra időtartamig hatékony. Használhatósága ismételt réteg felhordásával meghosszabbítható. Nedves keverék formájában és száraz granulátumként kapható.

Felhasználása

A nedves keverék használata felületi előkészítést nem igényel bármilyen - akár poros, zsíros, rozsdás, deformált stb. - felülethez jól tapad, azonnal felhasználható. Ha a szivárgás helyén a folyadék éppen folyik, a nedves keverék akkor is alkalmazható. A javított felület ellenáll a szállítás közben fellépő rázkódásnak.

A száraz granulátum felhasználás előtt vízzel 1:1 arányban összekeverve alkalmas veszélyes folyadékok környezetbe jutásának megakadályozására. Gátat képezhet belőle a kiömlés vagy veszélyeztetett csatornaszem körül. Alkalmazásával megakadályozható, hogy a veszélyes folyadék a csatornába jusson. Alkalmas tartálysérülések, repedések stb. ideiglenes tömítésére is. Felületi előkészítést nem igényel.

A polimer keveréknek köszönhetően a szivárgás helyén felhordott anyag védőréteget képez különféle folyadékszivárgásokkal (üzemanyag, vegyszer) szemben. Kanalazza ki a dobozból a szükséges mennyiségű tömítőgyurmát és tapassza a szivárgás helyére. Ügyeljen arra, hogy használat után a doboz fedelét szorosan zárja vissza, különben a nedves keverék kiszáradhat levegő hatására.

Tömítőgyurma
Cikkszám: SH-4037X SH-SPD1000
Megjelenés: Nedves keverék
(előre kevert)
Száraz granulátum
(vízzel 1:1 arányban elkeverendő)
Súly: 0,5 kg / doboz 5 kg / doboz
Kiszerelés: 1 db visszazárható műanyag dobozban 1 db visszazárható műanyag dobozban