Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sanol olajfelitató kígyó

Cikkszámok: SH-7102-1E, SH-7100-1E

A Sanol™ olajfelitató kígyó használata elsősorban ipari olaj- vagy kémiai anyagok körülhatárolására, elszigetelésére alkalmas. Kiválóan alkalmas gépházakban, műhelyekben, nyomdákban gépek köré helyezni. Bármilyen gépezethez használható, hogy visszafogjon egy esetleges vészhelyzeti, vagy folyamatos szivárgást. A Sanol™ Hordóvédő olajfelitató kígyó használata olyan raktár helyiségek védelmére ideális, ahol olaj jellegű anyagok tárolása hordókban történik.

Kép: Név: Cikkszám: Ajánlatot kérek rá a Kosárban
Sanol olajfelitató kígyó - 2,2 m (220 cm x 8 cm Ø)
SH-7102-1E
Sanol olajfelitató kígyó - 1,5 m (150 cm x 8 cm Ø)
SH-7100-1E

Leírás

Felhasználási területek

  • Kiömlött ipari olaj- és szénhidrogén származékok felitatására
  • Raktárhelyiségek védelmére, hordók köré
  • Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
  • Nyomdai gépek köré stb.

Részletek

A Sanol™ olajfelitató kígyó motorokhoz használt üzemanyag vagy kenőolajok, hulladékolajok kisebb szivárgása esetén ideális. Használható bármilyen vegyülethez amely szivároghat vagy ami ellen védelemre van szükség. Jellemzően csatornák beömlő nyílásának védelmére használatos, vagy pedig olaj jellegű szivárgás lokalizálására ipari üzemekben, közúti baleseteknél, hajók fedélzetén, esetleg a kikötő területén.

A Sanol™ Hordóvédő kígyó egyik végén egy hurok található, melynek segítségével egyszerűen összeköthető a másik véggel, így övet alkotva egy műanyag- vagy fémhordó körül. Javasolt a termék Sanol™ hordóborítóval együtt történő használata a szivárgás mennyiségének minimalizálása érdekében. A termék kiválóan alkalmas kültéri használatra is, mivel nem szívja fel a vizet. Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat telítettségig magában tartja. Minden Sanol™ termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Sanol olajfelitató kígyó
Cikkszám: SH-7102-1E SH-7100-1E
Összetétel: Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát
Súly / méret: Kb. 200 g, 220 cm x 8 cm Ø Kb. 135 g, 150 cm x 8 cm Ø
Abszorpciós kapacitás: 7-8 liter olaj / egység 4-5 liter olaj / egység
Gyártó: SANOL AB, Partille, Svédország SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés: 15 db / doboz, 12 doboz / raklap 20 db / doboz, 12 doboz / raklap
Raklap mérete: 80 cm x 120 cm x 190 cm
súly: max. 65 kg
80 cm x 120 cm x 190 cm
súly: max. 65 kg