Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olajfelitató kígyó (polipropilén)

CIkkszámok: SH-OS-8120, SH-OS-8300

Hidrofób (olajszelektív) polipropilén textil olajfelitató kígyó vízfelszínen és szárazföldön szétterült  olaj-, vagy más szénhidrogén származékok körülhatárolására, elszigetelésére és felitatására. Olajszelektív tulajdonságának köszönhetően vizet, olajemulziót nem itat fel.

Kép: Név: Cikkszám: Ajánlatot kérek rá a Kosárban
Olajfelitató kígyó (polipropilén) - 1,2 m
SH-OS-8120
Olajfelitató kígyó (polipropilén) - 3 m
SH-OS-8300

Leírás

Hidrofób (olajszelektív) polipropilén textil olajfelitató kígyó vízfelszínen és szárazföldön szétterült;olaj-, vagy más szénhidrogén származékok körülhatárolására, elszigetelésére és felitatására. Olajszelektív tulajdonságának köszönhetően vizet, olajemulziót nem itat fel.

Felhasználási területek

  • Kiömlött ipari olaj- és szénhidrogén származékok felitatására vízfelszínen és szárazföldön
  • Az ipar különféle területein az olaj- és szénhidrogén-kiömlések körülhatárolására
  • Raktárhelyiségek védelmére, hordók köré
  • Gépházakban, műhelyekben, különféle gépek köré

Részletek

A nemszőtt textil (polipropilén) alapanyagból készült hidrofób (olajszelektív) olajfelitató kígyó használata motorokhoz használt üzemanyag vagy különféle gépekhez alkalmazott kenőolajok, hulladékolajok, egyéb szénhidrogén származékok kiömlése, kisebb szivárgása és felitatása esetén ideális. Használható bármilyen szénhidrogén származék vízfelszínről és szárazföldről történő felitatására egyaránt. Jól alkalmazható pl. gépházakban, műhelyekben gépek köré stb. helyezve is az esetleges szivárgások felszívására és elhatárolására. Bármilyen berendezéshez használható, hogy visszafogjon egy esetleges vészhelyzeti, vagy folyamatos szivárgást. Tárolóedények körülhatárolára is ideális megoldást jelent, ahol pl. kenőanyagok tárolása hordókban történik. A termék hidrofób (olajszelektív) tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri használatra is, mivel nem szívja fel a vizet.

Hulladékkezelés

A szennyezett abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat, felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Olajfelitató kígyó (polipropilén)
Cikkszám: SH-OS-8120 SH-OS-3000
Összetétel: polipropilén polipropilén
Súly / méret: 320 g, 120 cm x 8 cm Ø / db 920 g, 300 cm x 8 cm Ø / db
Abszorpciós kapacitás: 4,6 liter olaj / db
92 liter olaj/doboz
11,5 liter olaj / db
92 liter olaj/doboz
Kiszerelés: 20 db / doboz, 20 doboz / raklap 8 db / doboz, 20 doboz / raklap
Raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 200 cm
súly: max. 180 kg
100 cm x 120 cm x 200 cm
súly: max. 180 kg