Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fixol® univerzális felitató kígyó

Cikkszámok: SH-7102-1UNE, SH-7200-1E

A Fixol® hordóvédő univerzális felitató kígyó használata olyan raktár helyiségek védelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. A Fixol® univerzális felitató kígyó használható az ipar különféle területein például olajok, vagy más vegyszer tartalmú folyadékok (savak, lúgok) kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére. A Fixol® hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is.

Kép: Név: Cikkszám: Ajánlatot kérek rá a Kosárban
Fixol univerzális felitató kígyó - 2,2 m (220 cm x 8 cm Ø)
SH-7102-1UNE
Fixol univerzális felitató kígyó - 1,5 m (150 cm x 8 cm Ø)
SH-7200-1E

Leírás

Felhasználási területek

  • Kiömlött ipari kémiai anyagok (savak, lúgok) körülhatárolására
  • Raktárhelyiségek védelmére, hordók köré
  • Gépházakban, műhelyekben, gépek köré
  • Vegyipari gépek, berendezések köré stb.

Részletek

A Fixol® hordóvédő univerzális felitató kígyó használata olyan raktár helyiségek védelmére javasolt, ahol vegyi anyagok tárolása hordókban történik. Javasolt a termék univerzális hordóborítóval együtt történő használata a szivárgás mennyiségének minimalizálása érdekében. A termék nem alkalmas kültéri használatra, mivel fel szívja a vizet is. A Fixol® hordóvédő univerzális felitató kígyó egyik végén egy hurok található, melynek segítségével egyszerűen összeköthető a másik véggel, így övet alkotva egy műanyag-, vagy fémhordó körül. A Fixol® univerzális felitató kígyó használható az ipar különféle területein például olajok, vagy más vegyszer tartalmú folyadékok kiömlésekor azok lokalizálására, a szivárgás megelőzésére.

Nagyszerűen felszívja a fém-megmunkáláskor keletkező szennyezett folyadékokat, olajjal szennyezett vizet vagy nyomdákban a szivárgó vegyi anyagokat. Mindenfajta géphez használható a havária eredetű vagy folyamatos szivárgások lokalizálására, felitatására. Megrendelhető külön csomagolással vagy nagy tételben. Jellemzően csatornák beömlő nyílásának védelmére használatos, vagy pedig olaj és kémiai jellegű szivárgás lokalizálására ipari üzemekben, közúti baleseteknél.

A Fixol® hab alapú termékek felitatják 100% koncentrációig a szerves savakat, 30% koncentrációig a szervetlen savakat. Alkalmasak lúgok felitatására is, azonban erős lúgok oldhatják a habot. Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat telítettségig magában tartja. Minden Fixol® termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal vagy cégünkkel. A Fixol® abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Fixol univerzális felitató kígyó
Cikkszám: SH-7102-1UNE SH-7200-1E
Összetétel: Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát, vízben oldódó sók Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát, vízben oldódó sók
Súly / méret: Kb. 200 g, 220 cm x 8 cm Ø Kb. 135 g, 150 cm x 8 cm Ø
Abszorpciós kapacitás: 7-8 liter folyadék / egység 4-5 liter folyadék / egység
Gyártó: SANOL AB, Partille, Svédország SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés: 15 db / doboz, 12 doboz / raklap 20 db / doboz, 12 doboz / raklap
Raklap mérete: 80 cm x 120 cm x 190 cm, súly: 65 kg 80 cm x 120 cm x 190 cm, súly: 65 kg