Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sanol™ szilárd hab alapanyag (henger)

0 Ft

Cikkszám: SH-R17-E

A Sanol™ henger alapanyagot kárelhárítási szervezetek részére ajánljuk a Sanol daráló-szóró berendezésbe történő adagolásra, védekezési hurka és őrlemény készítésére. A védekezési hurka elkészítéséhez szükséges háló és csomagolóanyag igény szerint megrendelhető.

Leírás

Felhasználási területek

  • Kárelhárítási szervezetek alapanyag ellátása
  • Védekezési hurka készítéséhez alapanyagként a daráló-szóró gépbe adagoláshoz
  • Őrlemény készítéséhez alapanyagként a daráló-szóró gépbe adagoláshoz

Részletek

Sanol™ szilárd hab alapanyag (henger)A Sanol™ szilárd hab alapanyag darabolt henger formájában papírdobozba csomagolva kerül kereskedelmi forgalomba a szállítás biztosítása érdekében. Daráló-szóró berendezéssel rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk. A felitatók egyedülálló eljárással készülnek a SANOL AB által kifejlesztett nyersanyagból, melynek eredményeképpen egy keményített bio-habot kapunk, amely biológiailag lebontható. A Sanol™ egy régóta jól ismert védjegy. Mindazonáltal az elmúlt néhány évben rengeteg forrást fordítottunk fejlesztésre és finomítottunk a termékeinken, termékskálánkat a modern szabványoknak megfelelően korszerűsítettük. Független laboratóriumi tesztek kimutatták, hogy a Sanol™ bio-hab kimagasló felitató kapacitással és kiemelkedő felitatási sebességgel rendelkezik. (saját tömegének 35-szörösét képes felitatni). Egyéb előny: Nem ereszt, a felszívott anyagokat magában tartja. Daráló-szóró berendezéssel rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk. Minden Sanol™ termék felhasználásig az eredeti, zárt csomagolásban tárolandó.

Hulladékkezelés

A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Sanol™ szilárd hab alapanyag (henger)
* raklap mérete: 120 cm x 80 cm x 180 cm, súly: 50 kg
Cikkszám: SH-R17-E
Összetétel: Szén, nitrogén, víz, ammónium-foszfát
Súly / méret: 35 kg / 2 doboz,
120 cm x 80 cm x 80 cm, kb. 1 m³ / 2 doboz
Abszorpciós
kapacitás:
Kb. 735 liter / m³
Gyártó: SANOL AB, Partille, Svédország
Kiszerelés: 2 doboz / raklap*