Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olajfelitató párna, lapos 30x50 cm

0 Ft

Cikkszám: SH-OP-3050

Hidrofób (víztaszító) olajfelitató párna lapos kivitelben, amely alkalmas nagy mennyiségben kiömlött olaj, olajszármazékok, zsírok, egyéb szénhidrogén származékok felitatására, illetve szivárgás felfogására. Vízfelszínen és száraz felületeken egyaránt használható.

Leírás

Felhasználási területek

  • Nagy mennyiségben szivárgó gépi olaj felitatásához
  • Motorolaj szivárgás esetén felitatáshoz
  • Közúti baleseteknél
  • Benzinkutaknál
  • Szűrőként vízben oldódó vegyületek olajjal való keveredésekor
  • Olajszármazékok vízfelszínről és szilárd felületről történő eltávolítására

Részletek

Lapos kivitelben készült olajfelitató párnáinkat polipropilén alapanyagú őrleménnyel töltjük fel. A külső anyag polipropilén nemszőtt textil. Ideálisak olyan szivárgások elnyelésére, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy azokat felitató lappokkal itassuk fel. Az abszorbens párnák nagy felületének köszönhetően a felitatás gyors és egyszerű.

Az abszorbens párnákat csomagban forgalmazzuk. Az anyag egyedi tulajdonságai biztosítják az olajszármazékok és más szerves folyadékok azonnali felszívását. (Például: motorolajok, hidraulikus olajok, sebességváltó-olajok, szerves oldószerek, dízelolaj, benzin stb.) Az olajfelitató párna víztaszító tulajdonságú, így csak az olajat itatja fel, a vizet nem (beleértve a vízzel elegyedő folyadékokat is). Egy darab abszorbens párna körülbelül 3,45 liter folyadékot képes felszívni, hőmérséklettől, viszkozitástól és a folyadék sűrűségétől függően. A termék tökéletes megoldást kínál a vízfelszínről és a szilárd felületekről származó nagyobb mennyiségű kiömlések és szivárgások felszívására. Az abszorbens párnák olajfelitató, univerzális felhasználású és kémiai felitató változatban is kaphatók.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Olajfelitató párna lapos 30x50 cm
Cikkszám: SH-OP-3050
Összetétel: Polipropilén
Súly / méret: 0,375 kg/db; 3,75 kg/csomag, 30x50 cm
Szorpciós kapacitás: 34,5 liter/csomag
Kiszerelés: 10 db/csomag (PE fólia), 20 csomag/raklap
Raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 205 cm, súly: max. 100 kg