Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kishajó vészhelyzeti csomag

0 Ft

Cikkszám: SH-1000

A hajókabinban bekövetkező kisebb kiömlések, szivárgások kezelésére ideális a több abszorpciós tulajdonságú termékből összeállított kikötői vészhelyzeti csomag. Beszerzését követően bármikor kéznél van amint szükség lesz rá.

Leírás

Felhasználási területek

  • Kishajók fenékvízének tisztítására
  • Kishajó tankoláskor
  • Kishajó javítási munkák során

Részletek

A kisméretű hajófenékvíz-tisztító hurka kis- és közepes méretű hajókhoz alkalmazható Helyezzen egy hurkát a fenékvízbe bármilyen olaj jellegű folyadék felitatására. A termék lebeg a víz felszínén. A hullámzást kihasználva a hajófenék-vizet teljesen megtisztítja. A termékhez egy praktikus rögzítő zsinórt adunk. Anyaga Sanol hab.
A töltőalátét üzemanyag túlfolyás vagy habzás megakadályozására kiváló. Megakadályozza az üzemanyag hajótestbe vagy vízbe való kifolyását. Kiváló minden olajszármazékhoz. Megvédi a lakkozást úgy a műanyag-, mint a faszerkezetű hajókon. Anyaga polipropilén.
A felitató kendő mindenféle olajtípus könnyű eltávolításához. Alkalmas Pl. gázolaj, dízel- és petróleum alapú olajok felitatására. Sokoldalú felhasználás: műhelypadoknál, járművek alatti olajfolyásoknál, láncfűrész alá, olajszűrő cseréhez stb.. Anyaga polipropilén.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal. A Sanol™ abszorbensek felhasználás utáni teljes elégetése lehetséges. Amennyiben veszélyes folyadékok felitatását követően a nemzeti vagy regionális szabályozás nem teszi lehetővé ilyen jellegű ártalmatlanításukat. A Sanol™ abszorbens hab biológiailag lebomló alapanyagból készül.

Kishajó vészhelyzeti csomag
Cikkszám: SH-1000
Abszorbciós kapacitás: kb. 3 liter / csomag
Tartalmaz: 1 db Sanol™ kisméretű hajófenékvíz-tisztító hurka (36 x 8 cm ø)
1 db töltőalátét csomagolás nélkül (25 x 20 cm)
2 db felitató kendő (40 x 50 cm)