Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hordóborító vegyi anyag felitató lap

0 Ft

Cikkszám: SH-CDL-180

A hordóborító vegyi anyag felitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető.

Leírás

Felhasználási területek

  • Olajipari, vegyipari üzemekben hordók borítására
  • Autószerelő, gépjavító műhelyekben folyadéktároló hordók borítására
  • Veszélyes hulladéktárolókban hulladék folyadék-tároló hordók borítására
  • Olaj, víz, vízben oldódó folyadékok hordóba történő átfejtésénél a hordók borítására

Részletek

A hidrofil, sodorva hurkolt (nemszőtt), olvadva fújt textil felitatók alkalmasak veszélyes folyadékok, savak, lúgok, egyéb veszélyes, vízben oldódó vegyszerek, olajemulziók, olajszármazékok, zsírok kiömlésének megelőzésére és ártalmatlanítására. Vízfelszínen nem használhatóak. Az olvadva fújt lapok mindkét oldalán lévő, sodorva hurkolt borításnak köszönhetően a termék strapabíró, nagy szakítószilárdságú és kopásálló. Pontokban ragasztott kivitelű.

Felhasználásuk elsősorban a különösen veszélyes vegyi anyagokat (sav, lúg, méreg) tartalmazó hordók tetejére helyezve javasolt, a lecsepegő veszélyes anyag felitatására.

Nem alkalmas kültéri használatra, ahol az eső és a nedvesség lerövidíti a termék hasznos élettartamát. 1 db hordóborító felitató nagyjából 1-1,5 liter folyadékot képes felszívni a hőmérséklettől, a folyadék viszkozitásától és sűrűségétől függően. A hordóborítót úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabvány (215,5 literes= 55 gallon űrtartalmú) hordó tetejére. A hordóborítón két lyuk található (2” és 3/4”), melynek segítségével rögzíthető a hordó kiömlő nyílásaihoz. Tökéletes biztonságot nyújt a kisebb szivárgások vagy kiömlés megakadályozásához.

Nagy hatékonyságú, könnyen kezelhető, rendkívül nagy felvevő képességű, sárga színű hordóborító. Kémiai (vegyi) anyagok felitatására alkalmas ipari textil. Kifejezetten agresszív folyadékok, savak, lúgok és mérgező vegyszerek felitatására alkalmas. A kémiai felitató anyagok hidrofil tulajdonságokkal rendelkeznek, azaz remekül magukba szívják a vizet.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Hordóborító vegyi anyag felitató lap
Cikkszám: SH-CDL-180
Összetétel: Polipropilén
Súly / méret: 130-229 g / m2; 1.1 kg / csomag, 56 cm Ø
Szorpciós kapacitás: 8 - 10 l / kg, 11 l / csomag
Kiszerelés: 25 db / csomag
* raklap mérete: 80 cm x 120 cm x 180 cm, súly: max. 300 kg