Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hordóborító olajfelitató lap

0 Ft

Cikkszám: SH-ODH-250

A hordóborító olajfelitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető.

Leírás

Felhasználási területek

  • Olajipari, vegyipari üzemekben hordók borítására
  • Autószerelő, gépjavító műhelyekben olajtároló hordók borítására
  • Veszélyes hulladéktárolókban hulladékolaj-tároló hordók borítására
  • Szénhidrogének hordóba történő átfejtésénél a hordók borítására

Részletek

A hordóborító olajfelitató egy speciális polimer szövetből, úgynevezett nem szőtt technológiával készül. Megvásárolható mind univerzális, mind pedig kizárólag olaj felitatására alkalmas kivitelben. Segít tisztán tartani a hordót, a tárolótér padlóját és a környező munkaterületet. A termék csomagonkénti kiszerelésben rendelhető. Az anyag tulajdonságainak köszönhetően azonnal felszívja a petróleumot, vagy hasonló szerves folyadékokat. (pl.: motorolaj, hidraulikus olaj, csapágy zsiradék, szerves oldószer, gázolaj, petróleum, stb.) Az olaj felitatására használt termék taszítja a vizet (és a vízben oldódó anyagokat), így magában tartja a felszívott folyadékot szivárgás nélkül. 1 db hordóborító felitató nagyjából 1-1,5 liter folyadékot képes felszívni a hőmérséklettől, a folyadék viszkozitásától és sűrűségétől függően. A hordóborítót úgy tervezték, hogy illeszkedjen egy szabvány (215,5 literes= 55 gallon űrtartalmú) hordó tetejére. A hordóborítón két lyuk található (2" és 3/4"), melynek segítségével rögzíthető a hordó kiömlő nyílásaihoz. Tökéletes biztonságot nyújt a kisebb szivárgások vagy kiömlés megakadályozásához.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Hordóborító olajfelitató lap
Cikkszám: SH-ODH-250
Összetétel: Polipropilén
Súly / méret: 250 g/m2; 1,54 kg/csomag
56 cm Ø
Szorpciós kapacitás: 22-24 liter/csomag
Kiszerelés: 25 db / csomag
Raklap mérete: 80 cm x 120 cm x 180 cm, súly: max. 300 kg