Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olajfelitató párna 30x30 cm

0 Ft

Cikkszám: SH-OP-3030

Hidrofób (víztaszító) olajfelitató párna, amely alkalmas nagy mennyiségben kiömlött olaj, olajszármazékok, zsírok, egyéb szénhidrogén származékok felitatására, illetve szivárgás felfogására. Vízfelszínen és száraz felületeken egyaránt használható.

Leírás

Felhasználási területek

  • Nagy mennyiségben szivárgó gépi olaj felitatásához
  • Motorolaj szivárgás esetén felitatáshoz
  • Közúti baleseteknél
  • Benzinkutaknál
  • Szűrőként vízben oldódó vegyületek olajjal való keveredésekor
  • Olajszármazékok vízfelszínről és szilárd felületről történő eltávolítására

Részletek

Olajfelitató párnáinkat polipropilén alapanyagú őrleménnyel töltjük fel. A külső anyag polipropilén nemszőtt textil. Ideálisak olyan szivárgások elnyelésére, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy azokat felitató lappokkal itassuk fel. Az abszorbens párnák nagy felületének köszönhetően a felitatás gyors és egyszerű.

Az abszorbens párnákat csomagban forgalmazzuk. Az anyag egyedi tulajdonságai biztosítják az olajszármazékok és más szerves folyadékok azonnali felszívását. (Például: motorolajok, hidraulikus olajok, sebességváltó-olajok, szerves oldószerek, dízelolaj, benzin stb.) Az olajfelitató párna víztaszító tulajdonságú, így csak az olajat itatja fel, a vizet nem (beleértve a vízzel elegyedő folyadékokat is). Egy darab abszorbens párna körülbelül 2,85 liter folyadékot képes felszívni, hőmérséklettől, viszkozitástól és a folyadék sűrűségétől függően. A termék tökéletes megoldást kínál a vízfelszínről és a szilárd felületekről származó nagyobb mennyiségű kiömlések és szivárgások felszívására. Az abszorbens párnák olajfelitató, univerzális felhasználású és kémiai felitató változatban is kaphatók.

Hulladékkezelés

Felhasználás utáni kezelése a helyi törvényi szabályozással megegyezően kell történjen. Ennek érdekében mindig vegye fel a kapcsolatot a helyi környezetvédelmi hatóságokkal.

Olajfelitató párna 30x30 cm
Cikkszám: SH-OP-3030
Összetétel: Polipropilén
Súly / méret: 0,25 kg/db; 6,85 kg/doboz, 30 x 30 cm
Szorpciós kapacitás: 69 liter/doboz
Kiszerelés: 24 db/csomag (karton doboz), 20 doboz/raklap
Raklap mérete: 100 cm x 120 cm x 200 cm, súly: 152 kg